Γρεβενά: Σε καραντίνα δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα

της Μαντώς Μπερδέ

978

Σε καραντίνα τέθηκε ο δήμαρχος των Γρεβενών αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από επαφή που είχαν με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Αναστάτωση προκλήθηκε στα Γρεβενά, μετά από επαφή που είχε ο δήμαρχος και υπόλοιποι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκδήλωση χωριού για το ολοκαύτωμα της σφαγής των κατοίκων από τους Γερμανούς, παρευρέθη ο Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, αντιδήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Εκεί, κατά την άφιξη των τοπικών αρχόντων, το κρούσμα φέρεται να χαιρέτησε από κοντά ορισμένα από τα παραπάνω πρόσωπα, πολλοί εκ των οποίων, όταν έμαθαν τα νέα, μπήκαν αμέσως εθελοντικά σε καραντίνα.

Το θέμα, ωστόσο, είναι πως μετά την εκδήλωση συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Γρεβενών και αρκετοί από τους αιρετούς, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ήταν παρόντες και στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αρκετοί αποφάσισαν να μπουν σε εθελοντική καραντίνα, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε αυτούς, άλλα και σε άτομα του επιτελείου του δημάρχου.

Πληροφορίες: GazzettaPlus.gr