Γωγώ Γαρυφάλλου: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον Νίκο Φλωρινιώτη – Ήταν να έρθει σε αυτή την εκπομπή, είπε

130

garyfallou8903

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με την οικογένεια Φλωρινιώτη, το διαζύγιο, την κόρη της και το παράπονό της ως τραγουδίστρια

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έδωσε μια συνέντευξη για την απώλεια των Γιάννη και Νίκου Φλωρινιώτη, τις σχέσεις της με την οικογένεια, το διαζύγιο και την κόρη της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «2night Show» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, σε κάποιες στιγμές της συζήτησης, ειδικά όταν αναφέρθηκε στον Νίκο Φλωρινιώτη, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να πάει καλεσμένος στην ίδια εκπομπή. Η Γωγώ Γαρυφάλλου «λύγισε» όταν είπε στον στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πόσο τον συμπαθούσε ο φίλος της.

 

«Ο Νικολάκης να πούμε ότι ήταν να έρθει στην εκπομπή, εκείνες τις δύσκολες μέρες. Γιατί διάβασα ότι αυτό ήταν μια επιθυμία του Νίκου και θα ήθελα να αφιερώσουμε όλη την σημερινή εκπομπή σε εκείνον. Ο Νίκος σε λάτρευε. Γρηγόρη, τι να σου πω τώρα… Θα σου πω κάτι πολύ συγκινητικό. Ο Νίκος είχε αγοράσει το κοστούμι για να σου έρθει εδώ και τελικά το φόρεσε στο τελευταίο του ταξίδι» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Όσο για την προσωπική της ζωή και την κόρη της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι μαμά. Η κόρη μου είναι τεσσάρων χρονών. Συγκινούμαι πάντα όταν μιλάω για το παιδί μου. Έχω γίνει τόσο ευσυγκίνητη από όταν έγινα μαμά που δεν το περίμενα. Είναι ίδιο εγώ! Δεν ήθελα καθόλου να γίνω μαμά. Διήρκησε 7 μήνες ο γάμος μου, σε συνδυασμό με τη σχέση μου ήταν όλα εξπρές. Να πω ότι ο μπαμπάς της είναι πολύ καλός, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμασταν από το σχολείο, μου έστειλε μήνυμα στο Facebook και δειλά δειλά ξεκίνησε η σχέση μας».

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της και τη σχέση της με τον πατέρα της κόρης της, η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε: «Μου ήρθαν όλα τόσο απότομα γιατί δεν πήγα να κάνω παιδί. Ξεκίνησα μια σχέση με έναν πολύ ωραίο άντρα και όπου πήγαινε. Και μαθαίνω στον πρώτο μήνα ότι είμαι έγκυος. Δεν ήθελα παιδιά γιατί δεν ήθελα ευθύνες. Έχω συνδυάσει την πρωινή δουλειά με την ώρα που πάει η Πόπη στο σχολείο και να τελειώσω πριν σχολάσει. Στη διάρκεια που έμεινα έγκυος έκανα και τον γάμο γιατί ήθελα να γίνουν όλα σωστά. Δεν είχα σκοπό να χωρίσω. Τελικά στην συμβίωση διαπίστωσα ότι δεν είμαστε ταιριαστοί και είπαμε να το αφήσουμε με δική μου πρωτοβουλία. Η κόρη μου είναι κούκλα, τσαχπίνα, μιλάει ακατάπαυστα, τραγουδάει τόσο ωραία, είναι μπιζουδάκι. Έχει τζίντζερ μαλλιά, είναι κούκλα! Στο σπίτι μιλάμε πολλές ώρες και δεν του μιλάω σαν μωρό αλλά σαν ενήλικας. Ξέρει για τον χωρισμό, ότι ο μπαμπάς της έχει νέα σύντροφο».

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια και εξέφρασε το παράπονό της, που δεν της γίνονται προτάσεις.

«Εγώ δεν έφτιαξα τη ζωή μου. Δεν με φλερτάρουν καθόλου. Νιώθω την εξέλιξή μου, την επαγγελματική μου πορεία ενώ παλιά ήμουν αφελής. Εγώ ξεκίνησα στα 15 μου τη δουλειά και τότε μόνο βλακείες μπορείς να κάνεις. Είμαι πολύ αδικημένη! Σημειώνω φέτος 25 χρόνια και δεν μου έχει γίνει μία πρόταση για άλλο κανάλι. Εν μέρει φταίω και εγώ γιατί μικρή ξεκίνησα αφιλτράριστα ό,τι έλεγα και αυτό είναι που χρεώνομαι σήμερα. Χωρίς να υπολογίσει κανείς ότι ξεκίνησα σε τρυφερή ηλικία, ήμουν παιδί. Δεν είχα κάποιον άνθρωπο να με καθοδηγήσει. Δεν είμαι αρνητική στις αλλαγές. Έχω αυτοπροταθεί μόνη μου στα κανάλια αλλά δεν με έχουν πάρει» τόνισε, η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έδωσε μια συνέντευξη για την απώλεια των Γιάννη και Νίκου Φλωρινιώτη, τις σχέσεις της με την οικογένεια, το διαζύγιο και την κόρη της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «2night Show» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, σε κάποιες στιγμές της συζήτησης, ειδικά όταν αναφέρθηκε στον Νίκο Φλωρινιώτη, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να πάει καλεσμένος στην ίδια εκπομπή. Η Γωγώ Γαρυφάλλου «λύγισε» όταν είπε στον στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πόσο τον συμπαθούσε ο φίλος της.

«Ο Νικολάκης να πούμε ότι ήταν να έρθει στην εκπομπή, εκείνες τις δύσκολες μέρες. Γιατί διάβασα ότι αυτό ήταν μια επιθυμία του Νίκου και θα ήθελα να αφιερώσουμε όλη την σημερινή εκπομπή σε εκείνον. Ο Νίκος σε λάτρευε. Γρηγόρη, τι να σου πω τώρα… Θα σου πω κάτι πολύ συγκινητικό. Ο Νίκος είχε αγοράσει το κοστούμι για να σου έρθει εδώ και τελικά το φόρεσε στο τελευταίο του ταξίδι» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Όσο για την προσωπική της ζωή και την κόρη της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι μαμά. Η κόρη μου είναι τεσσάρων χρονών. Συγκινούμαι πάντα όταν μιλάω για το παιδί μου. Έχω γίνει τόσο ευσυγκίνητη από όταν έγινα μαμά που δεν το περίμενα. Είναι ίδιο εγώ! Δεν ήθελα καθόλου να γίνω μαμά. Διήρκησε 7 μήνες ο γάμος μου, σε συνδυασμό με τη σχέση μου ήταν όλα εξπρές. Να πω ότι ο μπαμπάς της είναι πολύ καλός, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμασταν από το σχολείο, μου έστειλε μήνυμα στο Facebook και δειλά δειλά ξεκίνησε η σχέση μας».

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της και τη σχέση της με τον πατέρα της κόρης της, η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε: «Μου ήρθαν όλα τόσο απότομα γιατί δεν πήγα να κάνω παιδί. Ξεκίνησα μια σχέση με έναν πολύ ωραίο άντρα και όπου πήγαινε. Και μαθαίνω στον πρώτο μήνα ότι είμαι έγκυος. Δεν ήθελα παιδιά γιατί δεν ήθελα ευθύνες. Έχω συνδυάσει την πρωινή δουλειά με την ώρα που πάει η Πόπη στο σχολείο και να τελειώσω πριν σχολάσει. Στη διάρκεια που έμεινα έγκυος έκανα και τον γάμο γιατί ήθελα να γίνουν όλα σωστά. Δεν είχα σκοπό να χωρίσω. Τελικά στην συμβίωση διαπίστωσα ότι δεν είμαστε ταιριαστοί και είπαμε να το αφήσουμε με δική μου πρωτοβουλία. Η κόρη μου είναι κούκλα, τσαχπίνα, μιλάει ακατάπαυστα, τραγουδάει τόσο ωραία, είναι μπιζουδάκι. Έχει τζίντζερ μαλλιά, είναι κούκλα! Στο σπίτι μιλάμε πολλές ώρες και δεν του μιλάω σαν μωρό αλλά σαν ενήλικας. Ξέρει για τον χωρισμό, ότι ο μπαμπάς της έχει νέα σύντροφο».

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια και εξέφρασε το παράπονό της, που δεν της γίνονται προτάσεις.

«Εγώ δεν έφτιαξα τη ζωή μου. Δεν με φλερτάρουν καθόλου. Νιώθω την εξέλιξή μου, την επαγγελματική μου πορεία ενώ παλιά ήμουν αφελής. Εγώ ξεκίνησα στα 15 μου τη δουλειά και τότε μόνο βλακείες μπορείς να κάνεις. Είμαι πολύ αδικημένη! Σημειώνω φέτος 25 χρόνια και δεν μου έχει γίνει μία πρόταση για άλλο κανάλι. Εν μέρει φταίω και εγώ γιατί μικρή ξεκίνησα αφιλτράριστα ό,τι έλεγα και αυτό είναι που χρεώνομαι σήμερα. Χωρίς να υπολογίσει κανείς ότι ξεκίνησα σε τρυφερή ηλικία, ήμουν παιδί. Δεν είχα κάποιον άνθρωπο να με καθοδηγήσει. Δεν είμαι αρνητική στις αλλαγές. Έχω αυτοπροταθεί μόνη μου στα κανάλια αλλά δεν με έχουν πάρει» τόνισε, η Γωγώ Γαρυφάλλου.