«FAMAGUSTA»Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ

1997

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής 3 Μαρτίου στις 21:00, για να συνδέσει τα χαμένα κομμάτια του χθες με το σήμερα.

Το μυστήριο της εξαφάνισης του μωρού πίσω στο 1974 περιπλέκεται από μια νέα πληροφορία, την ώρα που ο Μάικλ έρχεται αντιμέτωπος με νέα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά και μια αναπάντεχη προδοσία.

Θολωμένη από τη ζήλεια, η Κατερίνα προδίδει τον Μάικλ και καταθέτει εναντίον του στην υπόθεση του φόνου.

Η Ιφιγένεια πασχίζει να πείσει τις αρμόδιες Αρχές πως είναι σε θέση να αναλάβει την επιμέλεια του Αντρίκου.

Το πάθος του Κλεάνθη για τον τζόγο, τον βυθίζει ακόμη πιο βαθιά στα χρέη.

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Famagusta»:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 (Κυριακή 03 ΜΑΡΤΙΟΥ):

Πίσω στο 1974, η Χριστίνα και ο Αντρέας ενημερώνονται πως το αγνοούμενο μωρό τους βρίσκεται στα χέρια ενός Τούρκου. Στο σήμερα, ο κλοιός γύρω από τον Μάικλ σφίγγει, καθώς νέα στοιχεία για τον φόνο της Ελένης έρχονται στο φως. Η Ιφιγένεια δίνει τον δικό της αγώνα για να πείσει τις κοινωνικές υπηρεσίες πως είναι κατάλληλη να έχει την γονική επιμέλεια του γιου της. Ο Κλεάνθης ζητά δανεικά από τον Αντρέα για να πληρώσει τη διατροφή στην πρώην γυναίκα του, Ηρώ. Ο Μάικλ βουτηγμένος στην έρευνά του, καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία δύο ανθρώπων που βίωσαν εικονικές εκτελέσεις και γνώρισαν τις Τούρκικες φυλακές. Ταυτόχρονα μοντάρει την ιστορική άφιξη του Καραμανλή στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του ’74. Η Ιφιγένεια ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για την κατάσταση της υγείας του Παύλου, ενώ ο ίδιος ζει μια αξιοσημείωτη επαγγελματική επιτυχία. Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα. Εκείνη βαθιά πληγωμένη αποφασίζει να τον εκδικηθεί καταθέτοντας ψευδώς στην αστυνομία. Με αυτό τον τρόπο τον καθιστά νούμερο ένα ύποπτο.

 

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής

Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης

Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου

Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης

Executive Producer: Κούλλης Νικολάου

Εκτέλεση Παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

«FAMAGUSTA»

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#famagusta