Γλυκά Νερά: Ο άνθρωπος κλειδί στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν

405

Οι απειλές και τα ασύστολα ψέματα

Λίγες ώρες πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ακούσει την ποινή για την δολοφονία της συζύγου του, η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου ,που αποτέλεσε το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης, αναφέρεται στον δράστη με τα χειρότερα λόγια.

Η κ. Μυλωνοπούλου μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τη στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην δίκη.

Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα

«Είχα καταλάβει από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος. Από την πρώτη μέρα, και αμέσως τηλεφώνησα στην δικηγόρο μου και της εξέφρασα την πεποίθηση ότι κατά 90% εκείνος είναι ο δολοφόνος. Παρόλο που είχαμε σταματήσει τις συνεδρίες από τον Ιανουάριο. Από την προσωπικότητα των ανθρώπων αυτών που είναι χειριστικοί. Είναι ένα σύνολο πάνω στις διαταραχές προσωπικότητας που μπορεί να οδηγήσουν στο έγκλημα. Η υπόθεση της ληστείας ήταν κάπως περίεργη», ανέφερε αρχικά.

«Όπως έχω πει και στην κατάθεσή μου, από το πρώτο ραντεβού μας μου εκμυστηρεύτηκε η Καρολάιν ότι ήθελε να ψάξει σπίτι, και να πάρει το παιδί και να φύγει. Δεν ήξερα εάν θα με καλέσουν από το Ανθρωποκτονιών. Σε 48 ώρες, επειδή βρήκαν την κάρτα μου στα πράγματά της, με είχαν καλέσει. Προηγουμένως, είχε ενημερώσει η δικηγόρος μου την Αστυνομία. Στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο είπα αυτά που είπα και στην αρχική μου κατάθεση στην αστυνομία. Ήταν η αληθινή εικόνα που μου είχε δώσει η Καρολάιν. Είχα λάβει κλήσεις από απόκρυψη , που ήταν απειλητικά και αναγκάστηκα να έχω φύλαξη, μέχρι να συλλάβει τον Αναγνωστόπουλο¬, συμπλήρωσε η κ. Μυλωνοπούλου.

«Γύρω στις 9 που τελείωσα την κατάθεσή μου, έλαβα ένα τηλεφώνημα από το φιλικό περιβάλλον του δράστη, που με ρωτούσε εάν έχω πάει στις αρχές. Το είπα αμέσως στο Ανθρωποκτονιών και ενημέρωσα για το τηλεφώνημα. Ο Αναγνωστόπουλος έμαθε ότι είχα καταθέσει όταν διέρρευσε το όνομά μου, δεν το ήξερε για μέρες ότι είχα καταθέσει. Ο δράστης είχε επικοινωνία μαζί μου και είχε έρθει και από το γραφείο μου, για να «χειριστεί το πένθος του». Μου έλεγε ότι είναι πολύ θλιμμένος, ότι έχει όλη μέρα αγκαλιά το παιδί του και ότι θέλει να προχωρήσει»,είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr