Γλυκά Νερά: Ετοιμάζουν βιβλίο εμπνευσμένο από την δολοφονία της Καρολάιν

304

«Τα Γλυκά Νερά αποτελούν αναμφισβήτητα ένα σημαντικό κομμάτι για την σύγχρονη εγκληματολογία»

Η υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σόκαρε το Πανελλήνιο, καθώς η Καρολάιν έχασε την ζωή της από τα ίδια τα χέρια του συζύγου της με τον οποίο είχαν αποκτήσει και ένα παιδί, την μικρή Λυδία.

Όπως φαίνεται το τραγικό συμβάν είναι αρκετά δύσκολο στο να ξεχαστεί από τις μνήμες όλων μας.

Συγκεκριμένα, αυτή την φορά αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Έλενα Μυλωνοπούλου ετοιμάζεται να βγάλει ένα βιβλίο μαζί με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Άννα Ματθαίου με θέμα τις γυναικοκτονίες, εμπνευσμένο από το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το βιβλίο εμπνευσμένο από την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Με την Άννα Ματθαίου γράφουμε ένα βιβλίο βασισμένο στις γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει την χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια. Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τέτοιου είδους περιστατικά που το τελευταίο διάστημα μαστίζουν την κοινωνία μας και χρειάζεται μια ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση τους».

«Τα Γλυκά Νερά αποτελούν αναμφισβήτητα ένα σημαντικό κομμάτι για την σύγχρονη εγκληματολογία και δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα βασικό σημείο αναφοράς των γυναικοκτονιών των τελευταίων ετών. Επομένως είναι αυτονόητο ότι θα εμπεριέχεται σ’ ένα βιβλίο που σαν πυρήνα του έχει την έμφυλη βία».