Γκόλντι Χόουν: Αγνώριστη η ηθοποιός στη Νέα Υόρκη

269

Goldie_Hawn

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μεγάλη εντύπωση έκανε το πόσο φουσκωμένα ήταν τα χείλη της

Η Γκόλντι Χόουν φωτογραφήθηκε χθες να περπατάει στη βροχή στη Νέα Υόρκη. Η 77χρονη ηθοποιός έδειχνε κυριολεκτικά αγνώριστη ενώ αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πόσο φουσκωμένα ήταν τα χείλη της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φορούσε ένα κομψό φουσκωτό μπουφάν, εφαρμοστό μαύρο παντελόνι και ένα ριγέ πουκάμισο δεμένο στη μέση της.

Στο παρελθόν η μηέρα της Κέιτ Χάντσον είχε μιλήσει για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί.

«Πλένω το πρόσωπό μου κάθε φορά», είχε πει στο Rescu για να συνεχίσει: «Και του κάνω μασάζ για περίπου τρία λεπτά, και μετά βάζω κρέμες στο πρόσωπό μου και πέφτω για ύπνο. Και όταν ξυπνάω το πρωί κάνω πάλι το ίδιο πράγμα! Δεν κάνω πολλά πράγματα. Χρησιμοποιούσα λάδι καρύδας για ένα διάστημα στο πρόσωπό μου».

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι η μητέρα της συνήθιζε να «στύβει λεμόνια» στο πρόσωπό της για να κάνει απολέπιση.

Όπως λέει η ίδια η διατήρηση της ενυδάτωσης και η προστασία της επιδερμίδας της από τον ήλιο ήταν πάντα στις προτεραιότητες της.

«Βάζω λίγο αντηλιακό το πρωί όταν το θυμάμαι, και τα υπόλοιπα είναι απλά να φροντίζεις να ενυδατώνεσαι και να χαμογελάς πολύ».

Η ηθοποιός είχε πει ακόμα ότι δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά της. «Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο, αλλά δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου και δεν έχω βάλει καμία χημική ουσία πάνω τους».