Γιώργος Λιβάνης: «Η σχέση μου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ»

546

livanis

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε την θέση του σχετικά με την σχέση που είχε με την πρώην παίκτρια του Survivor
O Γιώργος Λιβάνης μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι απέκτησε παραπάνω δημοσιότητα μέσα από τις αναφορές της πρώην Survivor στο όνομά του.

«Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο και να το θέσω σε κίνδυνο. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ με την Μαριαλένα. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου, ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου και το άφησα να περάσει. Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει ο πολύς κόσμος. Είμαι 8 χρόνια στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος μέσα από αυτό. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά έτσι ενιωσα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα, τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όπως είπε, πριν γνωριστούν, ήταν πολύ αγχωμένος και φοβισμένος, όμως το ξεπέρασε πολύ γρήγορα.

«Ηταν μία συνεργασία που θα γινόταν προ κορωνοϊού και τελικά, γίνεται τώρα. Τον θαυμάζω πάρα πολύ, έχει πει ωραία λόγια, ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να πει από ρεμπέτικα μέχρι χιπ-χοπ, και το έχει κάνει. Στην αρχή ήμουν φοβισμένος, μου έφυγε σε δευτερόλεπτα. Τον τελευταίο μήνα βρισκόμαστε και στο σπίτι του με τους μουσικούς του και τους μουσικούς μου και τραγουδάμε, είναι ένας άνθρωπος απλός και ωραίος», είπε ο τραγουδιστής.

Πηγή: protothema.gr