Γιάννης Βαρδής: «Έβλεπα τον Φαίδωνα Γεωργίτση μέρα παρά μέρα για χρόνια»

521

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει ο Γιάννης Βαρδής τον Φαίδωνα Γεωργίτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία σε ηλικία 80 ετών, από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Ο τραγουδιστής μέσα από το κείμενο που έγραψε, αποκάλυψε πως σχεδόν καθημερινά, συναντούσε τον Φαίδωνα Γεωργίτση, τυχαία στο δρόμο.

«Λοιπόν, εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον έβλεπα σχεδόν μέρα παρά μέρα για χρόνια. Έφευγα απ το σπίτι με το αυτοκίνητο και τον έβλεπα απογευματινές ώρες χειμώνα καλοκαίρι να περιπατάει. Κάθε μέρα πρέπει να περπατούσε. Φαινόταν από μακριά απόμακρος, σκυθρωπός, μοναχικός θα έλεγα. Δεν ήξερα αν έχει κάποιον από αυτούς τους χαρακτηρισμούς αλλά έτσι φαινόταν. Σταμάταγα λοιπόν το αμάξι δίπλα του και του μιλούσα… γεια σας τι κάνετε, είμαι ο γιος του Αντώνη, με θυμάστε; αμέσως όταν με κοίταζε άλλαζε το πρόσωπο του, γλύκαινε και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησα παραπάνω εξαφανιζόταν δια μαγείας. Γεια σου τι κάνεις και βέβαια σε θυμάμαι. Να προσέχεις να είσαι καλά. Αγαπημένος ηθοποιός, αγαπημένος άνθρωπος, φίλος του πάτερα μου και θεωρώ τεράστια την απώλεια του. Κύριε Φαίδων σε ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.