Γιάννης Σκαφτούρος: Οι δράστες φώναξαν «πέστε κάτω» – Τον εκτέλεσαν μέσα σε δευτερόλεπτα

505

Οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι από την αυλή και όταν έφτασαν στον χώρο που βρισκόταν ο Σκαφτούρος προέταξαν τα όπλα, δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, φωνάζοντας στους άλλους «πέστε κάτω».

Λίγα μόνο δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι δράστες για επιτεθούν και να δολοφονήσουν τον Γιάννη Σκαφτούρο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες που μπήκαν μέσα στο σπίτι που βρισκόταν η οικογένεια ήταν τρεις και μάλιστα με βάση μαρτυρία μιλούσαν ελληνικά.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με το OPEN, μπήκαν στο σπίτι από την αυλή και όταν έφτασαν στον χώρο που βρισκόταν ο Σκαφτούρο προέταξαν τα όπλα, δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, φωνάζοντας στους άλλους «πέστε κάτω».

Η εκτέλεση έγινε πολύ γρήγορα με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως τους πήρε μόλις 30 δευτερόλεπτα ώστε να ρίξουν νεκρό τον 55χρονο, άλλοτε βαρυποινίτη. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με την αναζήτηση τους να συνεχίζεται μέχρι τώρα και τις Αρχές να έχουν στα χέρια τους αφενός τη μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δύο εξ αυτών, αλλά και τη μαρτυρία του αγρότη, του οποίο έκλεψαν το αυτοκίνητο αφού τον χτύπησαν.

Μαρτυρίες

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος που προσπάθησαν να πάρουν για να διαφύγουν, οι δράστες της δολοφονίας μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη, ενώ μέσα από τα κράνη φορούσαν κουκούλες full face για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Στον τόπο της μαφιόζικης δολοφονίας βρέθηκαν πάνω από 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, αλλά και ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr