Γιάννης Ιωαννίδης: Στο «σπίτι» του για τελευταία φορά ο «Ξανθός» – Στις 15:30 το λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο

214

ioannidis-aris-1

Η κηδεία του στη Θέρμη στις 17:00 – Χθες η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας – Όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» – Φωτογραφίες και βίντεο

Ο «Ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει στο σπίτι του για τελευταία φορά, αφού από τις 15:30 η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον έτσι ώστε όσοι Θεσσαλονικείς το επιθυμούν να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Στις 17:00 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές, θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει τα χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης.

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.
Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο “σπίτι» του!”», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα