Γαλύφα: Μετά τον Μορόνε είδα τον άνδρα μου με τα γυαλιά και την κουβέρτα, του είπα «φεύγω»

160

galifa_morone3

Του λέω «δεν μπορώ να τον διαχειριστώ αυτό, φεύγω πάω στο περίπτερο θες κάτι;» είπε γελώντας

Η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι ζευγάρι για πολλά χρόνια, αλλά και τη συνάντηση που είχε στα MadWalk με τον Μικέλε Μορόνε.

Για τον Ιταλό, σχολίασε: «Σε καθηλώνει η ομορφιά του. Έχει ένα σταριλίκι. Μίλησε δέκα λεπτά μαζί του, βγάλαμε τη φωτογραφία και πήγα στο σπίτι μου. Μπαίνω, βλέπω τον σύζυγο με την κουβέρτα, τα γυαλιά, το τηλεκοντρόλ και του λέω  “μετά τον Μορόνε δεν μπορώ να τον διαχειριστώ αυτό, φεύγω πάω στο περίπτερο θες κάτι;”, ξέρεις να συνέλθω» και ξέσπασε σε γέλια.

Στην πορεία, με χιουμοριστική διάθεση είπε για τον σύζυγό της: «Ο σύζυγός μου, μου λέει δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι; Δεν με ζηλεύει καθόλου ίσια ίσα του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του και αράζει».

Ακόμη, η Έλενα Γαλύφα πρόσθεσε: «Μία χαρά περνάει. Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει”» με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει: Μόνο βλέπω».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ