Φωτογραφίες: Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει στις πλάτες του τον γιο του και κάνουν βόλτες στην Κίμωλο

133

Xraniotis

O ηθοποιός έχει αναλάβει τα «οικογενειακά βάρη»

Καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο κάνουν ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους.

Η οικογένεια βρίσκεται στο νησί και ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις βόλτες που έκανε με τον γιο του. Ο Γιώργος Χρανιώτης τοποθέτησε στους ώμους του ένα ειδικό καθισματάκι στο οποίο ο μικρός Αλέξανδρος – Ιωάννης βλέπει και απολαμβάνει τη θέα από ψηλά.

Ο Γιώργος Χρανιώτης με τον τον γιο του

«Εγώ και το μαϊμουδάκι μου. Για να θωρείς πιο ψηλά απ’ όλους μας. Για να αντέχει ο μπαμπάς, να περπατά μαζί σου χιλιόμετρα. Για να μου τραβάς μαλακά τα μαλλιά μου και γι’ αυτό να μου «τρελαίνεις» τα μυαλά μου. Για να είσαι ψηλότερος από τον μπαμπά και να γουστάρεις. Για να μην υπάρχουν πια για σένα δύσκολα μονοπάτια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Χρανιώτης.

Xraniotis_Gios
Xraniotis_Gios1


Τι είχε πει ο Γιώργος Χρανιώτης για τον ερχομό του γιου του, τη γυναίκα του και την πεθερά του

Ο Γιώργος Χρανιώτης είχε μιλήσει σε συνέντευξή του παλαιότερα για τον ερχομό του γιου του αλλά την πολύτιμη βοήθεια της πεθεράς του: «Έχω παραδοσιακή πεθερά Αγρινιώτισσα, το πρώτο 40ήμερο από την γέννηση του παιδιού μου, μας έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα η πεθερά μου. Ζηλεύω πάρα πολύ εσάς τις γυναίκες για αυτό που σας συμβαίνει για αυτό και ήμουν μπροστά στον τοκετό στις 16 ώρες που πήρε στην Γεωργία για να γεννήσει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της Γεωργίας Αβασκαντήρα και στη στιγμή που τον έδιωξε από το σπίτι τους.

«Την περάσαμε δύσκολα την εγκυμοσύνη λόγω της καραντίνας, από την άλλη ευγνωμονώ το σύμπαν για όλο αυτό δωράκι που μου έκανε, ζούσα τον γιο μου. Είχε πλάκα γιατί είχα τελειώσει μια παράσταση και πήγαμε να πιούμε ένα ποτό, με πήρε η Γεωργία τηλέφωνο και μου είπε δεν είμαι καλά. Της λέω πίνω ένα ποτό και έρχομαι και μετά από 15 λεπτά με ξανά πήρε να πάω. Πήγα και με έδιωξε από το σπίτι, γέλαγα γιατί η Γεωργία δεν είναι έτσι. Τα μάζεψα και έφυγα γιατί ήξερα ότι σε 15 λεπτά θα με έπαιρνε να γυρίσω και έτσι έγινε. Είμαστε αγαπημένοι γιατί μαλώνουμε».