Φωτογραφίες και βίντεο: Δυσπρόσιτο σήμερα το κέντρο της Αθήνας – Σε εξέλιξη η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ

97

peodin___2_Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας, λόγω κινητοποιήσεων – Η κυκλοφορία στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας διεξάγεται μόνο από δύο λωρίδες

Μετά τους αγρότες, σήμερα παίρνουν τη «σκυτάλη» των κινητοποιήσεων μελισσοκόμοι, γιατροί και νοσηλευτές και φοιτητές. Από τις 08:00 το πρωί διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας μελισσοκόμοι πραγματοποιώντας πανελλαδική κινητοποίηση.  Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται αυτήν την ώρα απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με καπνιστήρια στα χέρια. Σε μια ώρα (1200) είναι προγραμματισμένη η συνάντησή των μελισσοκόμων με τον υπουργό αγροτικής αναπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη. Οι διαδηλωτές θα παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος εως αργά το βράδυ.

Επίσης, από τις 08:30 στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Επίσης, θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας στην Αττική έως τις 3 μ.μ. και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια με πανελλαδική συγκέντρωση στις στην πλατεία Μαβίλη, καθώς και «Πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας– ΕΚΑΒ» προς το υπουργείο Υγείας. Η κυκλοφορία στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας διεξάγεται μόνο από δύο λωρίδες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να διεξάγεται με καθυστερήσεις. Κλειστό είναι και το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αμαλίας.

Σήμερα το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο, λόγω των κινητοποιήσεων.

 

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια από φοιτητές και μαθητές για να διαδηλώσουν απέναντι στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα.

Δείτε φωτογραφίες – βίντεο από την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ

peodin___4_
peodin___1_

Δείτε live την κίνηση εδώ

Εικόνα της κίνησης, ώρα 11:10

vsofias-kinisi