Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη της φωτογραφία με το γιο της

της Ελευθερίας Καραμπίνη

179

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έγινε μανούλα! (φωτο) - all4mama

H Φλορίντα Πετρουτσέλι πριν από λίγες ημέρες έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, το γιο της. 

Η ίδια μάλιστα μαζί με το σύζυγο της, Άρη Γούτο, βιώνει τη πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η Φλορίντα σήμερα το πρωί δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της. Δίπλα της βρίσκεται ο σύζυγός της και ο γιατρός της.

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και στη μαία μου, πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε..» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφία της η γνωστή δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση

View this post on Instagram

Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας 👩‍👩‍👧‍👦 Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdoc και στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε..💙 #backtohome #family #newborn 👶🏻🙏

A post shared by Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) on