Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είμαι στα καλύτερά μου, δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με τη Σταυρούλα

347

balabani-basalos

Στο μεταξύ, αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Μόργκαν,  με τον οποίο ταξίδεψαν πρόσφατα στην Καλιφόρνια

Ο κύκλος του Survivor φαίνεται πως έχει κλείσει για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού όπως είπε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, ούτε το παρακολουθεί, ούτε και θα ήθελε να βρίσκεται εντός ριάλιτι με όσα διαβάζει να συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο δείχνει να συμβαίνει και με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι ακόμη στο παιχνίδι.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, κλήθηκε να κάνει μερικά σχόλια για το All Star παιχνίδι και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη φημολογούμενη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν παρακολουθώ το Survivor. Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα sites, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα. Δεν γνωρίζω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα» είπε αρχικά.

«Γίνονται πράγματα και λέγονται από ανθρώπους στις εκπομπές, οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε είναι τρελά πράγματα» είπε στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η ίδια τόνισε ότι: «Είμαι στα καλύτερά μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες, έχω πολύ υλικό. Στην Καλιφόρνια ήμουν. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, τράβηξα και όλη την παρέα που ήμασταν εκεί. Νιώθω άβολα και αμήχανα όταν γράφουν για την προσωπική μου ζωή πλέον».