Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση επιπέδου «μαφίας» – Εμπλέκονται και εν ενεργεία αστυνομικοί

213

mixanakia_dias_arthro

Στον εισαγγελέα δικογραφία για πάνω από 60 άτομα – Αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία της απόρρητης έρευνας της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις στην οποία, μάλιστα, εμπλέκονται και πολλοι εν ενεργεία αστυνομικοί.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες η Δίωξη Εκβιαστών προ ημερών παρέδωσε στην Εισαγγελία Αθηνών, ογκωδέστατη δικογραφία, για την άσκηση ποινικών διώξεων και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, κατόπιν και της ύπαρξης σχετικής Εισαγγελικής Παραγγελίας, με την εξιχνίαση μίας εκ των μεγαλυτέρων εγκληματικών οργανώσεων επιπέδου «μαφίας» με πολλές διακλαδώσεις και «πλοκάμια» σε διάφορα επίπεδα, με βαριά κακουργήματα, ύστερα από απόρρητη έρευνα δύο ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες για την υπόθεση έχει απευθείας ενημέρωση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα και επιχείρηση σύλληψης των εμπλεκομένων προσώπων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόεκυψε εμπλοκή για περισσότερα από 60 άτομα και αφορά εκβιάσειςαπάτεςτοκογλυφίεςδιακίνηση όπλων και ναρκωτικώνπλαστογραφίες και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές πρόκειται για μια άκρως σοβαρή υπόθεση με αρκετές εγκληματικές πράξεις και τεράστια οικονομική ζημιά που έχει προκληθεί.