Εξαφάνιση 15χρονης: Εντοπίστηκε ο 19χρονος Ρομά που φέρεται να είχε σχέση μαζί της – Πώς συνέβαλε στις έρευνες

289

Η γνωριμία είχε γίνει μέσα από τα social media

Ένα προφίλ στο Instagram φαίνεται πως βοήθησε τελικά την ΕΛ.ΑΣ. να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης της εξαφάνισης της 15χρονης από το Περιστέρι, η οποία εντοπίστηκε τελικά σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το προφίλ που διατηρούσε στο Instagram ο 19χρονος φίλος της ανήλικης και στη συνέχεια εντόπισαν το νεαρό στο σπίτι του στη θέση Νέα Ζωή στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Στη θέα των αστυνομικών ο 19χρονος ανέφερε ότι η ανήλικη δεν βρίσκεται μαζί του και ότι προτίθεται να βοηθήσει για να εντοπιστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνδρομή του ήταν καθοριστική, διότι αποδείχτηκε ότι γνώριζε που είναι η 15χρονη και με τη βοήθειά του εντοπίστηκε.

Η συνάντηση

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αρχικά επικοινώνησε ο ίδιος μαζί της και της ζήτησε να συναντηθούν. Έτσι έκλεισαν ραντεβού δίπλα από εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανήλικη πήγε στο ραντεβού την ώρα που είχε συμφωνήσει με τον 19χρονο και τότε είδε μπροστά της τόσο το νεαρό όσο και τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν όλοι στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου. Όπως προέκυψε, η 15χρονη βρισκόταν στο σπίτι 17χρονης φίλης της. Έτσι αποφασίστηκε να οδηγηθεί για εξηγήσεις στο τμήμα και η μητέρα της 17χρονης.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι ο 19χρονος είχε συναντήσει την ανήλικη κατά το διάστημα της διήμερης εξαφάνισής της.

Συγκεκριμένα φαίνεται ότι πήγαν μία βόλτα και στη συνέχεια η 15χρονη επέστρεψε στο σπίτι της 17χρονης φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Πηγή: in.gr