Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα

626

Στο έκτο χειρουργείο υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, στην Καλλιθέα.

Σε ένα ακόμη χειρουργείο, το έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο, υποβλήθηκε τη Πέμπτη το απόγευμα η 33χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τον Μάιο.

Στόχος των γιατρών στο Θριάσιο Νοσοκομείο είναι να αποκαταστήσουν τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη.

Στο νέο χειρουργείο έγινε χθες οι γιατροί εστιάζουν στην αριστερή πλευρά του σώματος και συγκεκριμένα σε μάτι, λαιμό και στέρνο, όπως μετέδωσε το Star. Πρόκειται για σημεία που η 33χρονη δέχτηκε το βιτριόλι.

Το χειρουργείο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο γιατί η κατάσταση της υγείας της, όπως και η ψυχολογία της κοπέλας δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, μετά από τόσες ημέρες νοσηλείας. Στόχος των γιατρών παραμένει να σώσουν το μάτι της γυναίκας.

Εκτιμούν, μάλιστα, ότι το νεαρό της ηλικίας θα βοηθήσει στην ταχύτερη ανάρρωση.

Οι θεράποντες ιατροί είχαν εμφανιστεί ιδιαίτερα αισιόδοξοι, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να «σώσουν» το αριστερό της μάτι.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση με βιτριόλι σημειώθηκε το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της, στην Καλλιθέα. Εξαιτίας του οξέος, το πρόσωπο του θύματος έχει καλυφθεί – σε ποσοστό 93% – από εγκαύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Πηγή: in.gr