Έλον Μασκ: Mήνυση από τη μητέρα των τριών παιδιών του: «Δεν έχω δει ούτε μια φωτογραφία τους» λέει η Grimes

221

Σύντομα το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια αναμένεται να συναντηθούν ο Έλον Μασκ και η μητέρα των τριών παιδιών του, Grimes. Όπως αναφέρει η Καναδή τραγουδίστρια το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Kλερ Μπουσέ, ο CEO της Tesla δεν την αφήσει να δει τα παιδιά τους. Όπως είναι γνωστό, τα παιδιά του δισεκατομμυριούχου ζουν με τον πατέρα τους.

Η Grimes κατέθεσε μια «αίτηση για τη δημιουργία γονικής σχέσης» στις 29 Σεπτεμβρίου σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που έλαβε η Page Six την Τρίτη. Η συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί έναν νόμιμο τρόπο για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι γονείς των παιδιών όταν είναι ανύπαντρα, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια στην Κομητεία Όραντζ.

 

Αυτό συμβαίνει λίγες ημέρες αφότου η 35χρονη έγραψε στο Twitter: «… πείτε στον Έλον να με αφήσει να δω τον γιο μου ή παρακαλώ απαντήστε στον δικηγόρο μου». Η Grimes όπως φαίνεται από το μήνυμα, δεν έχει δει ούτε φωτογραφία από τα τρία παιδιά της: «Ποτέ δεν μου επετράπη να δω ούτε μια φωτογραφία αυτών των παιδιών μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου» συνέχισε σε μία δημοσίευση που διεγράφη.

grimes-musk

 

Η μουσικός που δεν ήταν ποτέ παντρεμένη με τον Έλον Μασκ, είναι σαφές ότι δημιουργεί μια κατάσταση όπου ένας δικαστής θα καθορίσει τα δικαιώματα επιμέλειας, καθώς και τη διατροφή του παιδιού. Αν δεν υπάρξει διαπίστωση ότι η Grimes είναι ακατάλληλος γονέας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει κάποια δικαιώματα επιμέλειας. Οι δικαστές σε αυτή την περίπτωση συνήθως αναθέτουν κοινή επιμέλεια, αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα 50/50. Ένας δικαστής θα μπορούσε να χαράξει ένα πρόγραμμα επιμέλειας με πολλούς, ακόμη και μονόπλευρους τρόπους.

Όσον αφορά τον μικρό Tau που γεννήθηκε πρόσφατα, ο Μασκ και η Grimes δεν ανακοίνωσαν ποτέ τη γέννηση του γιου τους. Ο συγγραφέας Γουόλτερ Άιζακσον, ο οποίος έγραψε πρόσφατα τη βιογραφία «Elon Musk», αποκάλυψε ότι το παιδί είχε γεννηθεί και του δόθηκε το όνομα Techno Mechanicus και τον αποκαλούν Tau για συντομία.

elon-musk-grimes-00

Μασκ και Grimes έχουν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά. Ο πρώτος τους γιος, X Æ A-Xii, γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Τον Δεκέμβριο του 2021, υποδέχτηκαν την κόρη Exa Dark Sideræl, μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι έβγαινε από το 2018 μέχρι τον επίσημο χωρισμό τους, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Συνολικά, ο Μασκ είναι πατέρας 11 παιδιών με τρεις διαφορετικές γυναίκες.