Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγα από τα δελτία ειδήσεων γιατί είχα σχεδόν αρρωστήσει, είχε μαυρίσει η ψυχή μου»

200

Ελεονώρα Μελέτη: Κόλλησε κορωνοϊό για δεύτερη φορά

«Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες και παραμέτρους το αν θα ξαναγυρνούσα σε αυτά» δήλωσε η παρουσιάστρια

H Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τα δελτία ειδήσεων αλλά και τον λόγο που επιλέγει να δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες στα προσωπικά της social media, στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου».

«Με γνωρίσατε από το Δελτίο Ειδήσεων και αν κάτσεις να υπολογίσεις όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση που είμαι από το 2001, τώρα που το συνειδητοποιώ έκανα 9 χρόνια το δελτίο. Εκεί όταν έλεγα το κεντρικό δελτίο στο Έψιλον το 2014-16. Έφυγα πολύ συνειδητά, είχα σχεδόν αρρωστήσει, είχε μαυρίσει η ψυχή μου. Τα αγαπώ, τα λατρεύω, είναι το πρώτο μου βήμα στην τηλεόραση. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες και παραμέτρους το αν θα ξαναγυρνούσα σε αυτά» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

«Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει το πώς νιώθει η κάθε γυναίκα. Οι επιλογές μας δεν είναι για να τις κρίνουν οι άλλοι, είναι για να τις κρίνουμε εμείς. Αν μια γυναίκα αισθάνεται όμορφα με τον τρόπο που επιλέγει να ανεβάζει τις φωτογραφίες της ή να κυκλοφορεί είναι απόλυτα θεμιτό. Εμένα με κάνει να νιώθω υπέροχα. Αν σε κάποιον δεν αρέσει δεν μπορώ να βοηθήσω, εμένα μου αρέσει, το κάνω γιατί νιώθω καλά» πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σχετικά με τις «ερωταπαντήσεις» των ψυχαγωγικών εκπομπών και τι πιστεύει για αυτή την κατάσταση, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: «Πολλές φορές στην ανάγκη να πούμε για κάτι που έχει κάνει ντόρο, στην ουσία δεν λέμε τίποτα. Χάνουμε την ουσία από άλλα πράγματα. Είναι ένα σημείο των καιρών. Προσωπικά θεωρώ ότι δίνω μία απόλυτα ειλικρινή και αυθεντική εικόνα του εαυτού μου στον κόσμο».