Ελένη Μενεγάκη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρησή της από το MEGA

119

menegakiouggarezos3Θέλω να είμαι σωστός και ωραίος, τόνισε σε ρεπόρτερ που τον ρώτησε

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA είναι το θέμα με το οποίο ασχολούνται οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές από το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου.

Η κάμερα του «Breakfast@Star» συνάντησε τον συνεργάτη της παρουσιάστριας, Δημήτρη Ουγγαρέζο, που συμμετέχει στην εκπομπή «Ελένη». Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις, λέγοντας ότι «ξέρετε, ότι δεν μιλάω ποτέ από τους δρόμους, θέλω να είμαι σωστός και ωραίος, κύριος. Δεν θα πω τίποτα παιδιά, φιλιά».

Τότε η ρεπόρτερ τον ρώτησε: «Θα απαντήσει η Ελένη σήμερα;» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά «ξέρω ‘γω;».

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το μεγάλο κανάλι
Μόλις τρία χρόνια μετά την μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση, στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη, κάλεσε τους συνεργάτες της και τους ανακοίνωσε με διακριτικότητα και ήρεμα ότι η λήξη της φετινής σεζόν θα σημάνει ταυτόχρονα και την λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι. Δεν υπήρχε συμφωνία με τον σταθμό στα όσα της προτάθηκαν και συζητήθηκαν και προτίμησε να βάλει η ίδια το τέλος παρά να αφήσει την φημολογία να οργιάζει.

Μία τριετία στο Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμη παραμένει άγνωστο αν η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο τηλεοπτικό στερέωμα ή θα αποσυρθεί για όσο εκείνη κρίνει απαραίτητο.