Ελένη Φουρέιρα: H Poli-Ploki «Λέλα» βόλτα με τα βαφτιστήρια της

της Μαριάννας Μανωλοπούλου

4077

Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να είναι «υπερβολική» όπως λέει το νέο τραγούδι της “Poli-Ploki” που θα κυκλοφορήσει σύντομα και έχει γίνει ήδη trend στο Tik Tok, αποτελεί όμως και μια πολύ καλή νονά.

H νονά Λέλα φορώντας ένα μαύρο τιραντάκι, τζιν παντελόνι και τα μαύρα της γυαλιά κρατούσε στην αγκαλιά της τα βαφτιστήρια της και έπαιζε μαζί τους με το κινητό της τηλέφωνο.

Ο κουμπάρος της make up artist  Παντελής Τουτουντζής την φωτογράφισε σήμερα με τα δυο μικρά του παιδιά γράφοντας σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «Είμαι πολύ ευγνώμων που στη ζωή μου ήρθαν άνθρωποι που μου χάρισαν απλόχερα αγάπη ένας απ’ αυτούς είναι και η νονά μας η Ελένη. Σαγαπάμε πολύ Λέλα μας». Η τραγουδίστρια απάντησε κάτω από το post «Sas latrevw» με μια κόκκινη καρδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός μακιγιέζ και η ποπ τραγουδίστρια έχουν μία πολύ στενή επαγγελματική αλλά και χρόνια φιλική σχέση όπως είναι γνωστό, η οποία επισφραγίσθηκε με το βάφτισμα των δυο παιδιών του. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος  δημιούργησε την οικογένεια του με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας με τον επί 16 χρόνια σύντροφό του.

Δείτε τις φωτογραφίες