Ελένη Φουρέιρα: Αποκαλύπτει τον ρόλο που θα έχει στο Fame Story

292

Ελένη Φουρέιρα: Αποκαλύπτει τον ρόλο που θα έχει στο Fame Story

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το trailer του «Fame Story» με τον Νίκο Κοκλώνη, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Star. Όπως έχει γίνει γνωστό η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Για τον ρόλο που θα έχει η κορυφαία pop star μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο εν λόγω διαγωνισμός της θυμίζει τα παιδικά της χρόνια. «Για εμένα το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ. Όλη η Ελλάδα το αγάπησε το Fame Story», είπε χαρακτηριστικά.

«Επέλεξαν ανθρώπους που υπηρετούν διαφορετικά είδη μουσικής».

Όσο για τον Νίκο Κοκλώνη, που της έκανε την πρόταση, δήλωσε: «Ο Νίκος που το ξαναφέρνει, όταν μου έκανε την πρόταση, δεν μπορούσα παρά να δεχτώ. Νιώθω ότι θα είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ που θεωρώ ότι θα είναι καταπληκτικό, με υπέροχους ανθρώπους και καταπληκτικούς καλλιτέχνες και με τον Γιώργο Αρσενάκο που είναι οικογένειά μου».

«Τον Αντώνη Ρέμο που είναι κι αυτός οικογένειά μου και θα είναι και μαζί μου τον χειμώνα και τον Light που γνωρίζω πολύ καλά και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Και με τον Νίκο Κοκλώνη που τον αγαπάμε όλοι», συμπλήρωσε. Αναφερόμενη στους διαγωνιζόμενους του Fame Story, είπε: «Επέλεξαν ανθρώπους που υπηρετούν διαφορετικά είδη μουσικής».

Τέλος, ρωτήθηκε αν θεωρεί πιο δύσκολη την παρουσίαση ενός σόου ή τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή. «Στην παρουσίαση υπάρχει μια φυσική κούραση, αλλά δεν έχεις ευθύνη σε αυτό που θα πεις. Ως κριτές θα πρέπει να δώσουμε συμβουλές και να πούμε την άποψή μας. Ο κάθε ρόλος έχει τις δυσκολίες του. Εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Εύχομαι να βρούμε καταπληκτικά ταλέντα, παιδιά με προσωπικότητα, άστρο που να έχουν και κάτι να πουν», είπε κλείνοντας.