Έλενα Παπαρίζου – « Ήταν ένα τραύμα που είχα μέσα μου. Δεν ήθελα ποτέ να το συζητήσω»

169

Έλενα Παπαρίζου – « Ήταν ένα τραύμα που είχα μέσα μου. Δεν ήθελα ποτέ να το συζητήσω»

Ο Σάκης Κατσούλης κάνει τις δουλειές τους σπιτιού και σηκώνει τα οικογενειακά βάρη, όπως φαίνεται και σε βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο!

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «Προσωπικά» για τα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Οι γονείς μου μικρή με είχαν αφήσει στους θείους μου, και αυτό “το κουβαλούσα” χρόνια. Ήταν ένα μωρουδίστικο τραύμα που είχα μέσα μου. Δεν ήθελα ποτέ να το συζητήσω. Έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν».

Η Δήμητρα Σιγάλα μίλησε στο περιοδικό YOU και δήλωσε ότι έχει αντιμετωπίσει ψυχολογικό εκφοβισμό στο θέατρο. «Κάποιοι συνάδελφοι τότε μου είχαν πει να φερθώ ως επαγγελματίας», ανέφερε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ακολούθησε τη συμβουλή τους.

Η Μαρία Αντουλινάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε ότι υπήρχε περίοδος που ζούσε με τα τρόφιμα που της έδινε το Σωματείο Ηθοποιών.

«Έχω δεχτεί λεκτική βία στη δουλειά και έχω περάσει βαθιά κατάθλιψη», αποκάλυψε ακόμη η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ σημείωσε ότι η μάχη με την κατάθλιψη δεν έχει τέλος.

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στο… εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά, και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Αισθάνομαι ότι υπάρχει έλλειψη φαντασίας στην τηλεόραση».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χώρο της τηλεόρασης, στην εκπομπή «Δυνατά» που θα προβληθεί την Παρασκευή. «Έχουμε καταντήσει η τηλεόραση να είναι αυτοαναφορική. Δε μου άρεσε η τηλεόραση που έκανα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα», είπε ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς περιμένει «στη γωνία» για να πει… MEGA Καλημέρα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του!

Πηγή: in.gr