Έκρηξη στη Συγγρού: Αποκλείστηκε η τρομοκρατική ενέργεια – Τι κατέθεσε ο 78χρονος που τραυματίστηκε

224

syggrou_ekriksi_new_xr

Τι κατέθεσε ο 78χρονος εγκαυματίας στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής – Δήλωσε ότι δεν θυμάται αν η έκρηξη συνέβη την ώρα που άναψε τον διακόπτη για το φως και προκλήθηκε σπινθήρας ή τη στιγμή που πήγε να ανάψει τσιγάρο ή να φτιάξει καφέ

Μια πρώτη εκτίμηση για το τι συνέβη τα ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού με τη μεγάλη έκρηξη που παραλίγο να ισοπεδώσει μια ολόκληρη πολυκατοικία, έχουν οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε ο 78χρονος τραυματίας, ανέφερε οτι απο χθες υπήρχε η έντονη μυρωδιά αερίου μεσα στο διαμέρισμα. Όμως αν και τον προβλημάτισε, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Έτσι, κοιμήθηκε και στις 06:45 το πρωί που ξύπνησε σημειώθηκε η έκρηξη.

Ο ηλικιωμένος, δεν θυμάται αν αυτό συνέβη την ώρα που άναψε τον διακόπτη για το φως και προκλήθηκε σπινθήρας ή τη στιγμή που πήγε να ανάψει τσιγάρο ή να φτιαξει καφέ.

Στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας και εκτιμούν οτι η διαρροή αερίου ήταν η αιτία της έκρηξης ωστόσο, έρευνα πραγματοποιεί και το ΤΕΕΜ της ΕΛ.ΑΣ για κάθε ενδεχόμενο.

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Γεννηματάς» μεταφέρεται ο 78χρονος

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Γεννηματάς μεταφέρεται ο 78χρονος τραυματίας απο την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε κτίριο στη Λεωφ. Συγγρού.

Αρχικά διεκομίσθη στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου στο Χειρουργικό τμήμα των ΤΕΠ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα εγκαύματα που φέρει στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος.

«Ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του», λέει στο protothema.gr και στο ygeiamou.gr o Τάσος Αντώνοπουλος πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό.

Πηγή: protothema.gr