Έγκλημα στην Κέρκυρα: Τουλάχιστον επτά φορές χτύπησε στο κεφάλι την 29χρονη ο πατέρας της

200

Την ώρα που η 29χρονη Αντζελίνα ήταν θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή της Αλεπούς στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα, εκείνος εκλιπαρούσε για βοήθεια λέγοντας στους αστυνομικούς :«Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να βρω το παιδί μου».

Ο αδίστακτος δολοφόνος «έσπασε» μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών κατά την πολύωρη κατάθεσή του, αποκαλύπτοντας το έγκλημα κι ότι σκότωσε την κόρη του με μια σιδερόβεργα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση, η άτυχη κοπέλα αν και πάλεψε αρκετή ώρα με το δολοφόνο της, δεν κατάφερε να σωθεί μιας και τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά και καίρια.Η ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της Αντζελίνας έκανε λόγο για «κτηνωδία».

«H κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον εφτά ραπίσματα στο κεφάλι. Επίσης, την ώρα που σήκωσε τα χέρια της ψηλά, προφανώς για να προστατεύσει το κεφάλι της και το πρόσωπό της, η Αντζελίνα δέχτηκε ραπίσματα και στα χέρια. Εγώ από αυτά τα χτυπήματα διαπίστωσα ένταση, διάρκεια και θυμό. Όλο αυτό εμένα με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονιός χτυπά με τόση μανία το παιδί του. Και μάλιστα, στη συνέχεια αυτός ο γονιός είχε τη διαύγεια να καθαρίσει το χώρο από τα αίματα, να απομακρύνει τα πράγματα της κόρης του και να τη θάψει.Αυτό για μένα δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα αλλά μια κτηνωδία» ανέφερε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση.

Χτες το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα, έγινε αναπαράσταση του εγκλήματος με τον πατέρα της 29χρονης να δηλώνει μετανιωμένος και να υποστηρίζει πως δεν ήθελε να κάνει κακό στην κόρη του. «Έχω μετανιώσει πολύ, δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δεν βαράω κανέναν, δεν βαράω κανέναν άνθρωπο, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη».