Δολοφονία Καρολάιν: Η μικρή Λυδία έλαβε χθες και τυπικά το επίθετο της μητέρας της

70

karolainTo παιδί ζει πλέον μόνιμα στις Φιλιππίνες

Για την μικρή Λυδία, κόρη της δολοφονηθείσας Καρολάιν Κράουτς, ολοκληρώθηκαν χθες μετά από ένα χρόνο οι διαδικασίες, και υπήρξε και νομική αλλαγή στο επίθετό της, όπως ανέφερε στα gegonota.news ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς κ. Θανάσης Χαρμάνης.

Η μικρή άλλαξε το επίθετο Αναγνωστοπούλου με εκείνο τη μητέρας της. Όπως είναι γνωστό, το παιδί ζει πλέον μόνιμα στις Φιλιππίνες.

«Μια διαδικασία τελείωσε και ηταν σαφές ότι το παιδί θα άλλαζε το επίθετό του», τόνισε ο κ. Χαρμάνης.

Η πρόθεση να αλλάξει το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα υπήρχε από εκείνη την ημέρα του Ιουνίου του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της Καρολαϊν καθώς είχε γίνει ξεκάθαρο ότι την είχε δολοφονήσει.

Οι γονείς της Καρολάιν ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της, που καταδικάστηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στραγγάλισε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στα μάτια της κόρης τους και επί έξι εβδομάδες ξεγελούσε την Αστυνομία και την οικογένεια της κοπέλας, ισχυριζόμενος ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο σπίτι και σκότωσαν όχι μόνο την Καρολάιν, αλλά και τον σκύλο τους, πριν διαφύγουν.