Δολοφονία Καραϊβάζ: Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι – Τα κρίσιμα ερωτήματα που θα τεθούν

208

karaivaz_xr

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, αφού μπορεί σύντομα να κληθούν για εξηγήσεις κάποια από τα άλλα τρία πρόσωπα που αναφέρονται στην δικογραφία – Στο μικροσκόπιο τα ευρήματα από τα πέντε κινητά τηλέφωνα

Τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των επαφών των πέντε κινητών τηλεφώνων, που ανήκουν σε ισάριθμα πρόσωπα, τα οποια περιγράφονται στην δικογραφία του Ανθρωποκτονιών, περιμένουν οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ για να περάσουν στο επόμενο στάδιο των ερευνών στην υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Βέβαια, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις οι δύο συλληφθέντες και αναμένεται να εξηγήσουν πώς γίνεται να εντοπίζεται το βανάκι να κινείται και τις δύο ημέρες, δηλαδή στις 8 και 9 Απριλίου 2021, στην περιοχή του Αλίμου, γιατί είχαν σε παύση τα κινητά τους τις συγκεκριμένες ώρες στις δύο αυτές οι μέρες και φυσικά ποιες είναι οι σχέσεις μεταξύ τους.

Και αυτό γιατί από τα κινητά τηλέφωνα όπως φαίνεται και στο διαβιβαστικό, υπηρχαν επαφές μεταξύ πέντε ατόμων, χωρίς να τους συνδέει κάποια επαγγελματική ή άλλη σχέση. Από τις απαντήσεις που θα λάβει ο ανακριτής, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, καθώς δεν αποκλείεται σύντομα να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις κάποια από τα τρία πρόσωπα που αναφέρονται στην δικογραφία.

Μάλιστα, ειδικά ο 50χρονος, ο οποίος τις επίμαχες ώρες και τις δύο ημέρες του Απριλίου του ’21 είχε κι αυτός σε παύση τα κινητά του, ενώ 1 ώρα και 20 λεπτά μετά το άγριο φονικό ανήρτησε στο facebook φωτογραφία selfie ή με τον έναν εκ των δύο αδερφών που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι αναλυτές, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πέντε άτομα σχεδίασαν την δολοφονία, μαζί με τον ηθικό αυτουργό, και τα κίνητρα του εγκλήματος κρύβονται σε δικογραφίες που έχουν συνταχθεί την τελευταία εξαετία. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα χρήματα και η χλιδάτη ζωή του 40χρονου συλληφθέντος, καθώς φαίνεται να κρύβεται από πίσω απο τγν ενέργεια, τουλάχιστον πίσω από ένα βενζινάδικο, μία εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων στην Σαντορίνη, μία καφετέρια στην Αθήνα αλλά και την εταιρεία καθαρισμού στη Νίκαια.