Δέσποινα Καρνέση: Γλίτωσε από θαύμα από τα πυρά του Αιγύπτιου – Επέστρεψε στον τόπο της τραγωδίας – Δείτε βίντεο

100

glyfada-arthrouΈξω από τη ναυτιλιακή η αδερφή της Μαρίας Καρνέση και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη, που δολοφονήθηκαν από τον Αιγύπτιο πρώην εργαζόμενο της εταιρείας

Στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα, στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, με δράστη Αιγύπτιο πρώην εργαζόμενο που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα προτού βάλει τέλος στη ζωή του, επέστρεψε η Δέσποινα Καρνέση που έχασε την αδερφή της, Μαρία Καρνέση, και τον σύζυγό της Αντώνη Βλασσάκη.

Γλυφάδα: Η Δέσποινα Καρνέση και η γυναίκα του Αντώνη Βλασσάκη

Εμφανώς συγκλονισμένη, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας, και ντυμένη στα μαύρα, κάθισε έξω από την εταιρεία, ενώ γύρω της συγκεντρώθηκε κόσμος εκφράζοντας τη θλίψη του και προσφέροντάς της νερό.

Η Δέσποινα Καρνέση γλίτωσε από τα πυρά του Αιγύπτιου δράστη, παρόλο που ήταν ένας από τους στόχους του και σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν εντός του κτιρίου τη στιγμή εκείνη αλλά φέρεται να είχε κλειστεί στις τουαλέτες.

Το απόγευμα, αφότου ο ιατροδικαστής μετέβη στην εταιρεία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροφόρα έφτασε στο σημείο για να μεταφέρει τις σορούς.

Το χρονικό της τραγωδίας 

Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση με δράστη πρώην εργαζόμενο που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.

karnesi_in__2_
Η Μαρία Καρνέση, αδελφή της γυναίκας του Αντώνη Βλασάκη
Ο Αιγύπτιος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής πλάι στην καραμπίνα με την οποία αυτοκτόνησε.

vlassakis_
Ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης

Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.