Δεκτή η δημόσια «συγγνώμη» του Γιώργου Θεοφάνους από την Αθηνά Παντελίδη

151

athinatheofanous

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη δήλωσε πως δεν σκοπεύει τελικά, να κινηθεί νομικά εναντίον του
Την απάντησή της στον Γιώργο Θεοφάνους έδωσε η Αθηνά Παντελίδη.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και εξήγησε πως δέχεται τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο συνθέτης.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον του, όπως είχε δηλώσει αρχικά.

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δε θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ», δήλωσε η Αθηνά Παντελίδη.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ζήτησε πριν από δύο ημέρες συγγνώμη στην οικογένεια Παντελίδη μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική. Είναι ο ύψιστος πόνος».

Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν.
Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως,και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης.
Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής.Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…

Πηγή: protothema.gr