Χτύπησε αστυνομικό, διέφυγε και λίγες ώρες μετά εμβόλισε περιπολικό

174

peripoliko

Ο Ρομά δράστης είναι γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά

Γνωστός για την παραβατική συμπεριφορά του είναι ένας Ρομά που αναζητείται από την Αστυνομία μετά το διπλό επεισόδιο που προκάλεσε στο Αιτωλικό, πρώτα χτυπώντας έναν αστυνομικό με την βοήθεια συγγενών του, αλλά και με τον εμβολισμό ενός περιπολικού που τον καταδίωξε λίγες ώρες αργότερα!

Ο δράστης ακολουθούσε με το όχημά του ένα περιπολικό στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός στον δρόμο Αιτωλικού- Νεοχωρίου και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς για να τον προκαλέσει. Ο αστυνομικός σταμάτησε για να του κάνει έλεγχο, αλλά δέχθηκε επίθεση από τον Ρομά που έχει συλληφθεί πολλές φορές για διάφορα αδικήματα και από συγγενείς του που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με γροθιές τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του, αλλά το ίδιο βράδυ εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, αντί να συμμορφωθεί, πάτησε γκάζι και εμβόλισε το περιπολικό με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, καταφέρνοντας και πάλι να διαφύγει.

Σε βάρος του Ρομά και σε βάρος των συγγενών του που συμμετείχαν στην πρώτη επίθεση και επίσης αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, εξύβριση, απειλή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και φθορά δημόσιας περιουσίας η οποίας υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικείο Μεσολογγίου.