Χρήστος Δάντης: «H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying, λόγω ηλικίας»

122

dantis_asimina930

«Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους και δεν έχω περιθώριο για άλλον, το ξέρει» συμπλήρωσε – Δείτε το βίντεο

Για τη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και την Ασημίνα Χατηανδρέου μίλησε ο Χρήστος Δάντης. Όπως είπε σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Δεν είμαι full time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με την δουλειά. Πάντα λέω ότι θέλω να κρατάω συγκεκριμένες μέρες για τα παιδιά μου, άλλα ποτέ δεν το καταφέρνω όπως θα ήθελα. Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι στην Αμερική με την μαμά του, Κατερίνα Τοπάζη».

Για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλον γάμο και δεν έχει πρόβλημα. Δεν έχει τέτοια θέματα. Με την Ασημίνα περνάμε πάρα πολύ καλά, χαρούμενα. Είμαστε η καλύτερη παρέα….H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, λόγω της ηλικίας. Βιώνουμε μία εποχή που ο ένας δεν θέλει το κάλο του άλλου. Εγώ είμαι επιθετικός και απαντάω. Όλοι έχουμε την διάθεση να πούμε ότι θα αγαπήσουμε για πάντα. Τις ανθρωπινές σχέσεις δεν τις αγοράζεις. Έρχονται με κάποιον τρόπο».

Φωτογραφία: NDPPHOTO