Χρίστος Αντωνιάδης: «Κάναμε εξωσωματική και περιμένουμε δίδυμα»

401

Antoniadis

«Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου. Έβλεπα τα μάτια της και ότι η καρδούλα της ήθελε να κάνει παιδί», είπε ο τραγουδιστής

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του καθώς περιμένουν δίδυμα.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός στην εκπομπή «Happy Day» και είπε: «Είμαστε σε μία πολύ ωραία φάση με τη γυναίκα μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τελικά τα καταφέραμε και περιμένουμε… Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου».

Ο ίδιος συνέχισε: «Έβλεπα τα μάτια της και ότι η καρδούλα της ήθελε να κάνει παιδί. Καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες και πράξαμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί. Κάναμε εξωσωματική, δεν είναι κακό. Θέλω να δώσω κι ένα μήνυμα στον κόσμο. Το θέμα από ό,τι έμαθα εκ των υστέρων είναι ότι είναι μία διαδικασία που αφορά πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι περίμενα στο σαλόνι του ιατρείου και να βλέπω πολύ κόσμο».

«Η γυναίκα μου είναι στον τρίτο μήνα, θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν τελειώσει οι δυσκολίες. Η γυναίκα μου είναι πιο ενθουσιώδης αλλά εγώ προτιμώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι η Αφροδίτη είναι έγκυος, είπα «ωχ» γιατί είναι δύο. Η γυναίκα μου πετάει σε πελάγη ευτυχίας. Ήθελα να πω σε όλους να κάνουν μία θετική σκέψη», αποκαλύπτοντας ότι περιμένουν δίδυμα.