Χριστίνα Κολέτσα – Ποζάρει με μαγιό και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

383

Χριστίνα Κολέτσα - Ποζάρει με μαγιό και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη |  in.gr

Το καλοκαίρι συνεχίζει να απολαμβάνει η Χριστίνα Κολέτσα και οι φωτογραφίες με μαγιό έχουν στο προφίλ της στο Instagram την τιμητική τους.

Η Χριστίνα Κολέτσα διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, παραμένει εντυπωσιακή και μια ματιά της στον λογαριασμό της στο Instagram αρκεί για να πείσει και τους πιο δύσπιστους.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανάρτηση

«Η οικογένεια δεν ήταν ποτέ για μένα προτεραιότητα. Να κάνω ένα παιδί και να γίνω μανούλα. Αυτό που μετρούσε για μένα ήταν να βρω έναν άνθρωπο και να νιώσω πως αυτός είναι οικογένεια μου. Μπορεί και να μη γίνει ποτέ, πάντως δεν έχω κανέναν νταλκά αυτό να γίνει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

«Πολλές φορές είπαν για μένα ότι δεν τραγουδάω καλά και ότι απλά είμαι όμορφη. Εννοείται ότι με επηρέασαν και με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που γράφτηκαν για μένα.

Ντρέπομαι ακόμα και να μεταφέρω τις λέξεις που έχουν χρησιμοποιήσει για μένα σε τίτλους. Καταλαβαίνω ότι θέλουν κάπως να πουλήσουν αλλά πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός και μια αξιοπρέπεια» έχει επίσης δηλώσει.

Πηγή: in.gr