Χάρι-Μέγκαν: Απέλυσαν τη νταντά του γιου τους μετά από δύο μέρες

726

Δύο μέρες φαίνεται να κράτησαν την πρώτη νταντά του γιου τους, Άρτσι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το βιβλίο βιογραφίας τους.

Πολλές και “πικάντικες” λεπτομέρειες έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το νέο βιβλίο βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου, Ομίντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, το πρώην βασιλικό ζευγάρι έδιωξε κακήν κακώς την πρώτη νταντά του γιου τους, Άρτσι, μέσα σε μόλις δύο μέρες.

“H Μέγκαν και ο Χάρι ένιωσαν ότι πιέστηκαν να την απολύσουν στα μισά της δεύτερης νυχτερινής βάρδιάς της γιατί ήταν αντιεπαγγελματική και ανεύθυνη”, γράφει μέσα στο βιβλίο.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, προσέλαβαν μια νέα νταντά στη συνέχεια, η οποία “έκανε καλή δουλειά”, αλλά ύστερα από την εμπειρία τους με την πρώτη νταντά, κανείς από τους δύο δεν ένιωθε άνετα να κοιμηθεί το βράδυ χωρίς να ελέγχει συχνά τον μικρό Άρτσι.

Μετά από μερικές εβδομάδες, αποφάσισαν να προσέχουν μόνοι τους τον πρωτότοκο τα βράδια και να προσλάβουν μια νταντά για το πρωί.

Πληροφορίες: harpersbazaar.gr