Χάρι: Κοιμήθηκε σε ξενοδοχείο την πρώτη του νύχτα στη Βρετανία

228

HarryΤο χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και τον αδερφό του Ουίλιαμ είναι προς το παρόν βαθύ και αγεφύρωτο

Δεν φαίνεται να γεφυρώνεται το χάσμα – τουλάχιστον προς το παρόν – ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον αδερφό του Χάρι.

Ο τελευταίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου θα δεχόταν ευχαρίστως μια επανασύνδεση με Ουίλιαμ, αλλά αντ’ αυτού πέρασε την πρώτη του νύχτα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα ξενοδοχείο.

Αν και στην ατζέντα των δυο αδερφών δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση κατά τη διάρκεια της παραμονής του Χάρι στη Βρετανία, ο κοινός τους φίλος Μαρκ Ντάιερ – θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μεσολαβητής για να κάνουν την πρώτη επαφή.

Πιστεύεται ότι ο Ουίλιαμ αυτή την περίοδο είναι επικεντρωμένος στη φροντίδα της συζύγου του Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την πρόσφατη επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.

Ο Δούκας του Σάσεξ μόλις έφτασε στην πατρίδα του συναντήθηκε με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο για 45 λεπτά.

Ο Χάρι πάντως δεν πέρασε τη νύχτα σε καμία βασιλική κατοικία, με τον ίδιο να είναι ουσιαστικά άστεγος στο βρετανικό έδαφος μετά την έξωση που του έγινε από το Frogmore Cottage πέρυσι, και φημολογείται ότι μπορεί έμεινε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Δεν αναμένεται να μείνει για πολύ στο Λονδίνο και πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Montecito στην Καλιφόρνια, όπου τον περιμένουν η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά του, Άρτσι, τεσσάρων ετών, και η Λίλιμπετ, δύο ετών.