Αγγελική Ηλιάδη: Στην Ελλάδα με φλερτάρουν σπάνια, μήπως να μετακομίσω στο εξωτερικό;

127
aggeliki_iliadi33

Όσο για τον Μεξικανό με τον οποίο ήρθαν κοντά όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, είπε ότι κρατούν ακόμη επαφή

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον άντρα από το Μεξικό με τον οποίο φλέρταρε όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι που συμμετείχε «I’m a Celebrity» και δήλωσε ότι στην Ελλάδα δεν τη φλερτάρουν συχνά.

Σε συνέντευξη που έδωσε για το «MEGA Καλημέρα» η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αρχικά, για το αν είχε ποτέ εμμονικό θαυμαστή. Σε αυτό, απάντησε: «Ναι είχα, όπου και να πήγαινα ήταν συνέχεια εκεί, ξέρεις και σε άσχετες εμφανίσεις».

Για τα δώρα φαν της που έχει κρατήσει, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Είναι πάρα πολλές εικονίτσες και κομποσκοίνια που μου φέρνουν και επειδή πιστεύω πάρα πολύ, είναι το καλύτερό μου».

Τέλος, σε ερώτηση για το φλερτ στη ζωή της, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε ότι: «Το φλερτ είναι πολύ ωραίο και καλοδεχούμενο και προσωπικά με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα κα μ αρέσει να με φλερτάρουν. Μέχρι εκεί. Επαφή υπάρχει, γιατί έχουμε μια πολύ ωραία φιλική σχέση με το συγκεκριμένο παιδί και μπορεί να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή ποτέ δεν ξέρεις. Εδώ στην Ελλάδα σπάνια με φλερτάρουν, μήπως να μετακομίσω στο εξωτερικό; Δεν ξέρω. Υπάρχουν γυναίκες που τολμούν να κάνουν το πρώτο βήμα, εγώ είμαι πιο παραδοσιακή».