Χαρά Παππά για το bullying που υπέστη μικρή: «Ένιωθα πως επειδή ήμουν “άσχημη” δεν ήμουν άξια αγάπης»

398

Χαρά Παππά: Ποζάρει με μαγιό σε φουσκωτό και εντυπωσιάζει - Celebrities |  News 24/7

Με ένα insta story εξομολογήθηκε η Χαρά Παππά τα αισθήματα της, όταν της ασκούσαν bullying στο παρελθόν λόγω της εμφάνισής της

Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι η Χαρά Παππά, το μοντέλο που έγινε γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM.

Αν και πλέον κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτό το κορίτσι μπορεί να είχε υποστεί bullying κάποτε για την εμφάνισή της, τα πράγματα για εκείνη δεν ήταν τόσο εύκολα στο παρελθόν, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα πρόσφατο insta story της.

Σε ένα Q&A, που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, κάποιος την ρώτησε “αν ένιωθε ποτέ άσχημη”. Συγκεκριμένα, η ερώτηση έγραφε: «Ένιωθες ποτέ άσχημη; Και αν ναι, πως το αντιμετώπισες;».

Τότε, η Χαρά Παππά απάντησε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία: «Ήμουν κάπως έτσι μικρή…και για αυτό είχα υποστεί bullying. Και φίλους στο σχολείο δεν είχα! Αυτό δημιούργησε μία λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος”, δεν είσαι άξιος αγάπης…Και αυτό δημιούργησε μία λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα…Με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στην συνέχεια δε μ’ αγαπούσα, γιατί δεν μου άξιζε. Είναι ένας φαύλος κύκλος, όταν δε σε αγαπάς -δεν σε εκτιμάς και όταν δεν σε εκτιμάς -δεν σε αγαπάς…Πλέον, βγήκα από αυτόν και είναι κάτι ακόμα που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας!Και ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” στην τελική θα πω κάπου εδώ εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση».

Δείτε την φωτογραφία:

harra

Πηγή: Πρώτο Θέμα