Χαλκιδική: 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία μέρα μεσημέρι

164

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της

Σοκ και αποτροπιασμό δημιουργεί η καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας ότι βιάστηκε σε παραλία της Χαλκιδικής, γεγονός που επιβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε.

Σύμφωνα  με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 19χρονη εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.  Το μεσημέρι είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει η βάρδια της, σε παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο που εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, την εντόπισε και της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας, ο οποίος τη βίασε και την χτύπησε.

Αναζητούν τον δράστη

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική.

Οι αρχές επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της κρατήθηκαν για να εξεταστούν. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι σχετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το τραγικό γεγονός. Η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι βιάστηκε η κοπέλα και φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του άντρα που καταγγέλλει η 19χρονη, ο οποίος φέρεται να είναι κατάδικος που κρατείται στις φυλακές Κασσάνδρας αλλά είχε άδεια.

Συνελήφθη ο δράστης

Ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στη 19χρονη, συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για μεσήλικα άνδρα, κατάδικο των φυλακών Κασσάνδρας, που ήταν έξω με άδεια.

Η 19χρονη οδηγήθηκε από χθες στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, ενώ αναγνώρισε και τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή, ήταν κοντά στα ίχνη του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.