Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA;

857

Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA; | in.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου έρχεται στο MEGA και μαζί φέρνει τη φρεσκάδα, την εμπειρία, το ταλέντο αλλά και το χαμόγελό της.

Στην νέα καμπάνια του σταθμού αποκαλύπτει τι εκπομπές θα βλέπει στο νέο πρόγραμμα.

Λίγο πριν την απολαύσουμε στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού, η Κατερίνα Καραβάτου μοιράζεται μαζί μας, όλα όσα σημαίνουν για εκείνη το #MegaToKalo.

«Δεν ξέρω για ποιον να πρωτομιλήσω. Είναι η ψυχαγωγία είναι η ενημέρωση αλλά θα ήθελα να κάνω μια ειδική μνεία σε αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά να κάνει το MEGA και δεν είναι άλλο από τη μυθοπλασία. Περιμένω τον Δάσκαλο. Τον «Δάσκαλο» Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το πρόγραμμα και που θα μπορέσω να παρακολουθήσω μαζί με όλους εσάς, τα υπέροχα πράγματα που μας περιμένουν φέτος στο Mega. Στο MEGA το καλό» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας για όλα όσα ανυπομονεί να παρακολουθήσει στο νέο πλούσιο πρόγραμμα του MEGA.

Αποκάλυψη του τίτλου;

Ο τίτλος της εκπομπής που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο αν προσέξει κάποιος καλύτερα το βίντεο μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Την ώρα που μιλάει η παρουσιάστρια από κάτω περνάνε οι τίτλοι όλων των προγραμμάτων που θα παρακολουθεί αλλά ένας τίτλος μας είναι τελείως άγνωστος.

«Τι λες τώρα;» είναι μια φράση που περνάει στο Instagram την ώρα που μιλάει η Καραβάτου και εικάζουμε ότι αυτός θα είναι ο τίτλος της εκπομπής της.

Το ίδιο σκεπτικό είχε ακολουθήσει του σταθμού και στο βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου στη social media καμπάνια στο οποίο είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά ο τίτλος της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι».

Και τότε δεν είχε γίνει καμία συγκεκριμένη αναφορά αλλά την επομένη ο σταθμός ανακοίνωσε επισήμως το όνομα της εκπομπής.

Πηγή: in.gr