Αττική Οδός: Οφείλουμε συγγνώμη και εξηγήσεις στους ανθρώπους, λέει ο Οικονόμου – Θα αποδοθούν ευθύνες

275

attiki_odos_oik

«Προφανώς πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά, πρώτη μας προτεραιότητα ο απεγκλωβισμός ατόμων και η προστασία της ανθρώπινης ζωής» – Απεγκλωβίστηκαν 1.800 οχήματα στη διάρκεια της νύχτας, 1.200 παραμένουν εκεί

Θα αποδοθούν ευθύνες για το χάος που προκλήθηκε στην Αττική Οδό, όπου παραμένουν ακόμη 1.200 εγκλωβισμένα οχήματα, διαβεβαίωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι από τη νύχτα βρίσκεται σε εξέλιξη μια υπεράνθρωπη προσπάθεια απεγκλωβισμού όσων ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται στην κεντρική οδική αρτηρία.

«Πρώτη μας προτεραιότητα είναι ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων και η προστασία της ανθρώπινης ζωής σε μια βραδιά που δοκιμάστηκε πάρα πολύ ο κόσμος και οι αντοχές του. Όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη εκεί» σημείωσε ο κ.Οικονόμου. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Alpha, «ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα και βρίσκεται σε εξέλιξη μια υπεράνθρωπη προσπάθεια απεγκλωβισμού από την Αττική Οδό. Η Αστυνομία, ο Στρατός, η Πυροσβεστική, η Πολιτική προστασία όλο το βράδυ με μια συνεχή προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν περίπου 1.800 οχήματα, άλλα 1.200 οχήματα εξακολουθούν να είναι εκεί. Μεταφέρθηκαν 3,5 χιλιάδες άνθρωποι, άλλοι είχαν φύγει μόνοι τους, άλλοι απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πεζοπόρα τμήματα μοίραζαν στους ανθρώπους κουβέρτες, νερά, τρόφιμα. Ο προαστιακός συνεχώς έπαιρνε κόσμο από τα σημεία εξόδου για να τους μεταφέρει προς το αεροδρόμιο».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα