Αθήνα: Μυστήριο με πτώση γυναίκας από τον 3ο όροφο – Αναζητείται ο Κινέζος σύντροφός της, την κρατούσε δέσμια

199

spiti-athina-kinezos

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει την 35χρονη – Της πτώσης προηγήθηκε διαπληκτισμός, ο άνδρας φέρεται να την έσπρωξε

Το βίο αβίωτο φέρεται να είχε κάνει στη σύντροφο του ένας 40χρονος άνδρας από την Κίνα ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε χθες Σάββατο (2/12) όταν το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει την 35χρονη έπειτα από πτώση της από τον εξώστη του σπιτιού της το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην Αθήνα.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο κεφάλι, ενώ, όπως κατήγγειλε στις Αρχές, η πτώση της οφείλεται σε επεισόδιο που προηγήθηκε με τον σύντροφό της, o οποίος φέρεται να την έσπρωξε.

Παράλληλα πρόσθεσε πως 40χρονος της συμπεριφέρεται πολύ σκληρά και πως για μία ημέρα της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια και την κρατούσε εντός του σπιτιού παρά τη θέλησή της.

Ο άνδρας αναζητείται καθώς είχε προλάβει να αποχωρήσει από το σπίτι πριν την άφιξη των αστυνομικών ενώ, σύμφωνα με την 35χρονη, είναι πιθανό να επιχειρήσει να επιστρέψει στην Κίνα.