Αστυνομικοί με πολιτικά, drones και φράγματα για τον αγώνα Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ

256

5943521

Υπό «διακριτική» επίβλεψη θα τεθούν τόσο κάποιοι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ και του ηλεκτρικού όσο και σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας πρόκειται να εφαρμοστούν σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Όπως είναι λογικό, μετά και τα προχθεσινά έκτροπα, οι επικεφαλής των ΕΛ.ΑΣ. έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στο επιχειρησιακό σχέδιο που θα ακολουθηθεί προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, για τον σκοπό αυτό θα υπάρχουν φράγματα της τροχαίας πέριξ του γηπέδου, ενώ στο γήπεδο δεν πρόκειται να φτάσει κανείς οπαδός που δεν διαθέτει εισιτήριο καθώς οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί.

Παράλληλα στη δράση θα μπουν τόσο drones όσο και ελικόπτερα προκειμένου τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να επιτηρούν από ψηλά τα όσα διαδραματίζονται και να είναι έτοιμα να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας θα «σαρώνουν» τους γύρω δρόμους ντυμένοι με πολιτικά, ενώ υπό «διακριτική» επίβλεψη θα τεθούν τόσο κάποιοι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ και του ηλεκτρικού όσο και σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Παράλληλα οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται στους δρόμους έχουν λάβει εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά σε μεμονωμένο περιστατικό που μπορεί να προκύψουν και να πυροδοτήσουν χειρότερες καταστάσεις.