Αντζελίνα Τζολί: Ο γιος της επιστρέφει στη Νότια Κορέα για σπουδές

της Μαντώς Μπερδέ

141

Στη Σεούλ της Νότιας Κορέας ετοιμάζεται να επιστρέψει ο γιος της Αντζελίνα Τζολί, Μάντοξ, ώστε να συνεχίσει τις σπουδές του.

Μπορεί η Αντζελίνα Τζολί να βρίσκεται με τα παιδιά της σπίτι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ωστόσο ο γιος της, Μάντοξ, της ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Σεούλ της Νότιας Κορέας για τις σπουδές του.


Όπως επιβεβαίωσε η χολιγουντιανή σταρ, ο γιος της θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του, καθώς σπουδάζει βιοτεχνολογία στην ασιατική ήπειρο. Ωστόσο, επικεντρώνεται επί του παρόντος στις ρωσικές και κορεάτικες σπουδές του, δεδομένου του ότι το πανεπιστήμιό του είναι κλειστό λόγω του ιού.


«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη με την επιλογή του Πανεπιστημίου του Μαντ. Είναι, φυσικά, κλειστό αυτήν τη στιγμή εξαιτίας της πανδημίας, και εκείνος δεν ήθελε να αλλάξει πανεπιστήμιο», είπε στη δήλωση της στα μέσα.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Maleficent» είναι χαρούμενη για ακόμα έναν λόγο, καθώς όπως δήλωσε: «Είμαστε όλοι τόσο ευτυχείς, ως οικογένεια, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να
γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τη Νότια Κορέα μέσω του Μάντοξ, κατά τη διάρκεια των σπουδών του».