Ανταλλαγή πυροβολισμών στο Χαϊδάρι κοντά στο Δρομοκαΐτειο

321

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που ερευνούν το περιστατικό, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και καταθέσεις τυχόν αυτοπτών μαρτύρων.

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων δραστών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε πάρκινγκ στο Χαϊδάρι, στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Κανάρη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τα κίνητρα της ένοπλης συμπλοκής παραμένουν ακόμη άγνωστα ενώ εκτιμάται πως πρόκειται για αντίπαλες συμμορίες, ενώ ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος, μάλλον άστεγος, που εκείνη την ώρα κοιμόταν μέσα σε σταθμευμένο όχημα, στο πάρκινγκ που έγινε η συμπλοκή και αρκετές από τις σφαίρες κατέληξαν στο αυτοκίνητο.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία από περιοίκους και σύντομα έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ήδη οι εμπλεκόμενοι είχαν καταφέρει να διαφύγουν από τους γύρω δρόμους.
Επί τόπου οι αστυνομικοί συνέλλεξαν περισσότερους από 20 κάλυκες ενώ αναζητούνται βιντεοληπτικά υλικά από κλειστά κυκλώματα καμερών στην περιοχή και λαμβάνονται καταθέσεις περιοίκων, ώστε να σχηματίσουν μία εικόνα για τους δράστες και το περιστατικό οι Αρχές.