Άνοιγμα για τον τουρισμό: Από την Ζάκυνθο ξεκίνησε την αυτοψία στα αεροδρόμια ο Νίκος Χαρδαλιάς

του Χρήστου Σγαρδέλη

857

 «Ένα ζήτημα, στο οποίο δεν κάνουμε εκπτώσεις και ένα ζήτημα που περιβάλλει κάθε μας κίνηση και σε αυτήν τη φάση, στο άνοιγμα των συνόρων και των πτήσεων εξωτερικού».

Αισιόδοξο μήνυμα έστειλε από την Ζάκυνθο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ.Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος βρέθηκε στο νησί και στο τοπικό αεροδρόμιο προκειμένου να εποπτεύσει την τήρηση των μέτρων και την προστασία των επιβατών.

Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τις αρχές και διάφορους τοπικούς φορείς όπως ο βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ κ.Διονύσης Ακτύπης, ο δήμαρχος κ.Νικήτας Αρετάκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γιώργος Στασινόπουλος, η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας κ.Μαρία Μουζάκη αλλά και ο διευθυντής και στελέχη της γερμανικής Fraport στο αεροδρόμιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς λίγο μετά τις 8:30 π.μ. στο νησί και με τους τοπικούς φορείς, τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη διοίκηση του αεροδρομίου.

Κατόπιν, ο κ. Χαρδαλιάς προχώρησε σε αυτοψία στους χώρους του αεροδρομίου, συνοδευόμενος από τον διευθυντή, Νίκο Βιτζηλαίο.

«Αρχίσαμε ένα οδοιπορικό επισκέψεων και αυτοψιών και στα 18 αεροδρόμια και ξεκινώντας από τη Ζάκυνθο έγινε μία τεχνική σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα και οι διαδικασίες για το ασφαλές άνοιγμα των πτήσεων εξωτερικού από την 1η Ιουλίου, θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: iefimerida.gr