Αμαλιάδα: Οι κάμερες πρόδωσαν τον διαρρήκτη επτά καταστημάτων

502

Tameiaki_Xrimata

Ο δράστης παραβίαζε τις νύχτες τις κύριες και βοηθητικές εισόδους και άρπαζε όσα χρήματα υπήρχαν στο εσωτερικό των ταμειακών μηχανών

Αδιαφορούσε αν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που «χτυπούσε» στην Αμαλιάδα διέθεταν κάμερες κλειστού κυκλώματος ένας Έλληνας, ο οποίος παραβίαζε τις νύχτες τις κύριες και βοηθητικές εισόδους και άρπαζε όσα χρήματα υπήρχαν στις ταμειακές μηχανές στο εσωτερικό τους.

Όμως, αυτές ήταν που αποκάλυψαν τελικά την ταυτότητά του με αποτέλεσμα να συλληφθεί, το απόγευμα της Τρίτης, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας με τη βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφάλειας Πύργου. Από το οπτικό υλικό που εξέτασαν, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε διαρρήξει επτά καταστήματα από τις 27 Οκτωβρίου ως και την περασμένη Δευτέρα, από τα οποία είχε αρπάξει τουλάχιστον 2.725 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Τσάκωσαν τον δράστη δυο κλοπών

Ήπιε με την ησυχία του τον καφέ του και ξεκίνησε τις… κλοπές ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που διέρρηξε ένα σπίτι στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ξαφρίσει ένα κινητό τηλέφωνο μέσα σε τράπεζα της πόλης. Στην κατοχή του βρέθηκαν το κλεμμένο κινητό και διάφορα έγγραφα που είχε αρπάξει από το εσωτερικό του σπιτιού, μαζί με χρηματικό ποσό και μία κάρτα ανάληψης τα οποία δεν εντοπίστηκαν. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.