Αλμυρός: Του παρέδωσε το ανήλικο παιδί τους και μετά τον κατήγγειλε για αρπαγή

229

2b4ab2a0-533c-400c-b456-d5ebff01d896

Ο 35χρονος πατέρας υποστήριξε ότι έχει την επιμέλεια του παιδιού με πληρεξούσιο από τη μάνα

Την πόρτα του Ανακριτή πέρασε χθες ένας 35χρονος πατέρας κατηγορούμενος για αρπαγή του 8χρονου παιδιού του, με το οποίο μένει μαζί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου μετά από καταγγελία της 43χρονης μητέρας η οποία είχε φύγει από τον Αλμυρό για να εργαστεί και να ζήσει στην Αλβανία και επέστρεψε για να δει το παιδί της. Στις 28 Νοεμβρίου καυγάδισε με τον πρώην σύντροφό της και του ζήτησε να την μεταφέρει με το όχημά του στον Βόλο, προκειμένου να αναχωρήσει για την πατρίδα της.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ενώ την άφησε στον σταθμό του ΚΤΕΛ, μετά από ωρα εμφανίστηκαν σπίτι του αστυνομικοί που τον συνέλλαβαν για αρπαγή του 8χρονου αγοριού τους. Η πρώην συντροφός του κατήγγειλε ότι ο πατέρας πήρε το παιδί για να πάνε βόλτα και δεν το επέστρεψε.

Ο 35χρονος υποστηρίζει με την σειρά του ότι ο ίδιος έχει την επιμέλεια του παιδιού με πληρεξούσιο από την ίδια τη μητέρα του, η οποία υπέγραψε την συμβολαιογραφική πράξη στην Αλβανία και επικυρώθηκε στην Ελλάδα. Κατηγορούμενος μαζί με τον 35χρονο και ένας 40χρονος φίλος και κουμπάρος του, που και αυτός αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής κατά συναυτουργία. Και οι δύο απολογήθηκαν χθες το απόγευμα στον ανακριτή Βόλου και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Πηγή: gegonota.news