Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 63χρονου σάτυρου που ασελγούσε σε παιδιά με «δόλωμα» χρήματα

134

Σάτυρος με παρελθόν, πλεύρισε δύο αγοράκια 7 και 8 ετών από την πλατεία του Αγίου Ανδρέα στον Άγιο Παντελεήμονα, τα οδήγησε στο σπίτι του και τα αποπλάνησε με αντάλλαγμα λίγα ευρώ!

Μάλιστα ο 63χρονος, στο παρελθόν είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών για παρόμοια αδικήματα όμως αντί να σωφρονιστεί μόλις βγήκε έξω ξανακύλησε στη διαστροφή.

Το νοσηρό σκηνικό εκτυλίχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακό ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο παιδόφιλος είχε ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες να εκτονώνει τη διαστροφή που φώλιαζε στο αβυσσαλέο του μυαλό στα παιδάκια.

Τα παιδιά όμως μίλησαν και οι γονείς πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τον κατήγγειλαν και στις 9 του μηνός άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Άγιο Παντελεήμονα και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.