2024 Λαμπερές Ευχές από τον Τίμο Σιρλαντζή

της Ελπίδας Παπαδανιήλ

185

2024 Λαμπερές Ευχές από τον Τίμο Σιρλαντζή, Μπασοβαρύτονος τραγουδιστής όπερας ” Εύχομαι σε όλους ένα ευτυχισμένο 2024 με υγεία, ευτυχία, δημιουργία και πολύ μουσική. Να είστε καλά και αν ευχαριστηθείτε όλοι τις γιορτές!”

O Τίμος Σιρλαντζής είναι ένας από τους 20 μελλοντικούς Super Star Opera παγκοσμίως… Σύμφωνα με το διάσημο βρετανικό περιοδικό Opera Now, ο Τίμος Σιρλαντζής κατέχει μια θέση στη χρυσή εικοσάδα των αστεριών της όπερας παγκοσμίως. Ο Μπασοβαρύτονος, τραγουδιστής όπερας έχει ήδη στη φαρέτρα του διθυραμβικές κριτικές για πολλές ήδη συμμετοχές του. 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στο Ροδολίβος Σερρών από όπου και κατάγεται. Σπούδασε μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας με τη Χαρούλα Γκλαβοπούλου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές όπερας με τον βαρύτονο Τέρου Γιοσιχάρα στo Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών Στουτγάρδης με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Έκτοτε διαγράφει μια εξαιρετική πορεία ερμηνεύοντας σημαντικούς ρόλους τόσο στην Όπερα Gartnerplatztheater του Μονάχου όπου ανήκει στο μόνιμο ensemble, όσο και σαν guest στην Εθνική Λυρική Σκηνή και αλλού.

Κείμενο/Αρχισυνταξία: Παπαδανιήλ Ελπίδα

Τεχνική Επιμέλεια: Μαρκάκης Ευριπίδης